In deze complexe wereld kan levenscoaching je helpen om duidelijkheid, bewustzijn en voortgang te bereiken rondom onderwerpen die belangrijk voor je zijn. Levenscoaching helpt je namelijk om zaken in een ander daglicht te zetten, je nieuwe inzichten te geven. We faciliteren je bijvoorbeeld naar een leven met meer voldoening, balans en energie!

Samen bepalen we jouw coachingsdoel(en) en richten we ons op wat echt belangrijk voor je is. Eventuele blokkades die jou in de weg staan, nemen we onder de loep. Zodat je (weer) meer regie over je eigen leven ervaart.


Levenscoaching in Voorhout of online

Wat betreft levenscoaching ligt de focus op jou als persoon en versterk je jouw persoonlijke leiderschap. Bij persoonlijk leiderschap werken je hoofd, hart en handen optimaal samen om doelen te realiseren zowel zakelijk als privé. Kortom je leert en verdiept de vaardigheid om jezelf te leiden, waarbij de basis zelfkennis is. Als je namelijk bewust bent van je drijfveren, kwaliteiten, beperkingen, overtuigingen en patronen, dan weet je wat er nodig is om goed te kunnen functioneren en een leven vorm te geven dat écht bij je past. De 1-op-1 coachingsessies zijn bijvoorbeeld altijd maatwerk en volledig afgestemd op jouw behoefte.


Welke onderwerpen?

Vaak wordt gevraagd welke onderwerpen ik coach. Hoewel het zeker mogelijk is, dat coaches een bepaalde niche hebben of slechts een bepaald aantal onderwerpen coachen, beperk ik me daar niet toe. We werken met het onderwerp waar jij coaching op wilt. Of dat nu over relaties gaat, zingeving, stress of assertiviteitsvraagstukken of keuzes maken. De reden hiervoor klinkt misschien paradoxaal: coaching gaat eigenlijk nooit over één onderwerp. Het gaat om jou, jouw leven – het grotere plaatje. Het onderwerp geeft slechts toegang tot wat echt belangrijk is: wie je bent en waar je naar toe wilt.

De meest voorkomende onderwerpen zijn bijvoorbeeld:

 • Het leren stellen van grenzen.
 • Creëren van meer balans tussen werk en privé.
 • Minder stress en meer rust ervaren.
 • Meer plezier of zingeving ervaren.
 • Bewustere en beter passende keuzes maken.
 • Wat kan en wil ik nu echt?
 • Wat kan de volgende stap in mijn (werk)leven zijn?
 • Hoe kan ik meer voldoening uit m’n werk halen?
 • Het roer omgooien, hoe doe ik dat?
 • Omgaan met hoogsensitiviteit.

Onderwerpen waar ik zelf moeite mee gehad heb:

 • Zelfvertrouwen en mijzelf laten zien
 • Verslaving aan films, series of youtube kijken (social media)
 • Verslaving aan porno kijken
 • Erachter komen wat ik de wereld kan geven

Wanneer is levenscoaching geschikt?

Levenscoaching is geschikt voor jou als je er klaar voor bent om de regie in je leven te pakken. Als voelt dat het nu echt tijd is om vanuit autonomie te gaan leven en creëren. En dat kun je namelijk doen in velen fases in je leven. Wanneer je je volledig vitaal voelt en een volgende stap wilt zetten of wanneer je het allemaal even echt niet meer weet. Als jij voelt, dat het tijd is om om jouw potentieel in te zetten, dan werk ik graag met jou!


Hoe ziet een sessie er uit?

Levenscoaching bestaat niet alleen uit praten, maar vooral uit voelen, ervaren en doen! Want: uit je comfort zone stappen zorgt voor transformatie. Een coaching sessie bestaat natuurlijk uit gespreksvoering, maar we maken bijvoorbeeld ook veel gebruik van lichaamsbewustzijn en visualisatie technieken. Technieken die worden gebruikt komen uit voice dialogue en focusen en sensen. We roepen aan op je intuïtie, je voorstellingsvermogen en dagen je beperkende saboterende gedachten uit. Contact met het lichaam staat centraal.


Tarief

Coaching sessie van 60 minuten: € 75,- inclusief BTW