Een week geleden ben ik erachter gekomen dat ik een heleboel moeite doe maar ik die moeite nergens bij toepas. Moeite als in, elke dag mediteren, elke dag krachttraining doen, elke dag gezond eten en drinken, elke dag mijn sperma sparen en elke dag mijn visie voor mijn leven oplezen. Best een uitdaging en dan doe ik sommige dingen al jaren. Alleen dan had ik al die moeite gedaan en dan ging ik de halve dag filmpjes kijken op YouTube of netflix, of ik ging gamen of porno kijken (zonder ejaculeren).

 

Ik neem jou even mee terug naar de reden dat ik al die moeite ben gaan doen. Voor mij is het iets wat mij meer energie geeft. Elke dag mediteren geeft mij mentale kalmte en innerlijke rust waardoor ik helder mijn dag kan doorlopen. Elke dag krachttraining doen helpt mij om mij lichamelijk sterk en energiek te voelen. Elke dag gezond eten en drinken zorgt ervoor dat ik mijn energie kan gebruiken voor wat ik wil zonder dat mijn lichaam zichzelf moet zuiveren van alle bagger die erbinnen gekomen is. Elke dag sperma sparen zorgt ervoor dat ik mijn seksuele energie opbouw en die kan gebruiken om iets anders dan kinderen mee te maken. Elke dag mijn visie oplezen helpt mij om mij eraan te herinneren waarom ik op deze wereld ben en wat ik wil doen.

 

Dit alles is om meer energie te hebben en gefocust op mijn doel te blijven. Alleen waar kom ik achter? Met enorm veel energie en rust ga ik dan de filmpjes kijken of gamen. Dat is alsof je je elke dag voorbereid op een wedstrijd en daarna naar de McDonalds gaat. Als ik mij voorbereid op een wedstrijd wil ik daarna de wedstrijd spelen. Simpel was dit mijn realisatie alleen, hoe speel ik dan die wedstrijd?

 

Mijn wedstrijd spelen is het mijn werkuren besteden aan mijn bedrijf, de site verbeteren, een blog schrijven, YouTube filmpjes maken, coachen of coachtaken uitvoeren, lezen/leren en zo verder. Het voelt als een korte lijst maar ik merk dat ik steeds makkelijker lang aan deze korte lijst kan werken. Ik wil de wedstrijd spelen, ik wil mensen helpen zodat zij kunnen worden wie zij willen worden. Ik wil dat mensen hun eigen geluk gaan maken en de hogere waarheden van de wereld leren kennen. Alleen kan ik dat alleen doen door ervoor te werken, door er daadwerkelijk iets voor te doen. Dit wordt mij niet gegeven, dit kan ik niet winnen met een loterij, dit kan ik niet nu al. Dit is iets waar ik elke dag voor mag werken en elke dag mag ik het een stukje groter maken!

 

Dus daarom mijn tip voor jou. Je kan nog zoveel tools en trucjes gebruiken om energiek te zijn. Koffiedrinken of cafeïne shots nemen, mediteren of jezelf helemaal enthousiasmeren. Alles wat jij doet om de dag te beginnen of energiek kan zijn, blijf dat doen maar het belangrijkste is echt aan de slag gaan. Doen wat je wilt doen, iets doen waardoor jij een stapje verder komt met jouw levensdoel. Elke dag een stapje maken, al is het maar het lezen van een paar bladzijdes op een vrije dag. Als je dan de tijd hebt kan jij je er volledig voor geven en doe dat dan ook. Kies een bepaalde tijd dat jij continue aan jouw levensdoel werkt en besteed die tijd dan ook alleen daaraan. Als jij de uren erin stopt, de meters maakt, dan zal het vanzelf wat worden.

 

Categories:

0 Comments

Geef een reactie

Avatar placeholder

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.